{fader{"gallery":"banner"}}

     Köszöntöm Önt a Hotel Dam honlapján!

Koronavírus

Tájékoztató

ÚJRANYITÁS június 14-én!

Június 14-én újra megnyitjuk a Hotel DAM*** szállodát minden kedves Vendégünk előtt.Kormányrendeletben foglaltak alapján a szállodában a védettségi igazolvánnyal (zöld, plasztik kártya) rendelkező személyek, valamint a felügyeletük alatt lévő 18. életévét be nem töltött személyek tartózkodása megengedett. A bejelentkezés során a vendég a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatására felhívható. A 18 év alattiak esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében, kivéve, ha nyilvánvaló, hogy az adott személy gyermek.

A szálloda üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon nem igazolja. A befizetett előleget ebben az esetben kötbérként számlázza ki a szálloda.

Az üzleti, gazdasági továbbá oktatási tevékenység céljából a szállodába érkezők, továbbá a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek és a kirendelt egészségügyi dolgozók szállodai tartózkodása megengedett. Ennek feltétele, hogy a fenti célokkal érkező vendégek büntetőjogi felelősségük tudatában nyilatkozzanak az utazási célról, továbbá arról, hogy a rendeletek értelmében a szálloda wellness részlegét nem használhatják.

A szállodában a szabadidős céllal érkező vendég nem köteles maszkot viselni.A szálloda wellness részlege is üzemelhet az érvényes rendelet alapján. A szálláshely wellness részlege a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben meghatározottak megtartása mellett üzemelhet. A szálláshelyen található wellness részleget (uszoda, fürdő stb.) kizárólag azon vendégek látogathatják, akik a koronavírus ellen védett személynek minősülnek. A szálloda wellnessrészlegét kizárólag szállóvendégek látogathatják.

A kormányrendelet vagy egyéb hatósági intézkedés vagy a körülmények változásának függvényében módosulhatnak a szállodai rendelkezések.

Vigyázzunk egymásra!

Jó egészséget kívánunk!

Szeretettel várjuk Vendégeinket!

 

A járványhelyzettel kapcsolatos gyakori kérdések:

Nyitva van a szálloda?Június 14-én újra megnyitja kapuit a szálloda minden kedves vendége előtt. A 194/2021. (IV.26.) Korm.rendelet értelmében a négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadásával a szállodákban ismét lehetséges a pihenés a koronavírus ellen védett személyek és gyermekeik részére.

Valóban csak oltási igazolvány birtokában lehet majd a szállodába bejelentkezni?Igen. A 194/2021. (IV.26.) Korm.rendelet értelmében a négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadásával a szállodákban ismét lehetséges a pihenés a koronavírus ellen védett személyek és gyermekeik részére. A szálláshelyen a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodása megengedett.

Mi történik, ha oltási igazolvány nélkül érkezem meg a szállodába?A szálloda üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon nem igazolja. Nem vonatkozik ez a szabály azokra a személyekre, akik üzleti, gazdasági továbbá oktatási tevékenység céljából érkeznek a szálláshelyre, továbbá a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek és a kirendelt egészségügyi dolgozók tartózkodására.

Kell-e maszkot viselni a szállodában? A szállodában a szabadidős céllal érkező vendégeknek nem kell maszkot viselni.