_mg_6991.jpgfoto_1_2_50_banner.jpgimg_6848.jpgkep_001.jpgkep_178.jpg_mg_6992.jpg_mg_7012.jpg_mg_7029.jpg

     Köszöntöm Önt a Hotel Dam honlapján!

Konferencia szervezés

Szállodánk 80 fő befogadására képes konferencia teremmel rendelkezik, amely alkalmas csapatépítő tréningek, konferenciák, termékbemutatók vagy bármely más rendezvény lebonyolítására is.

Hotel Dam*** - Konferencia_1
Hotel Dam*** Konferencia szervezés

Sportolási lehetőségek

Hotelünk területén található egy teniszpálya, egy betonos futball, illetve egy röplabda pálya is. Ezen kívül beltéri pingpongasztallal várjuk vendégeinket, a legkisebbek pedig a játszótéren tölthetik el szabadidejüket.

Szórakozás

A recepción található bárban egy hideg ital elfogyatása mellett beszélhetik meg a Fonyódi élményeket a hozzánk látogató családok és baráti társaságok. Továbbá a közvetlenül a vízparton található grillezési és bográcsozási lehetőség is biztosított a baráti társaságok, családok számára.

Esküvők szervezése és lebonyolítása

Figyelmükbe ajánlom szállodánkat esküvőjük helyszínéül, hiszen adottságai: közvetlen vízparti fekvése, valóban romantikus lehet a polgári szertartásnak. Éttermünk maximálisan 105-110 fős násznépet tud fogadni. Tapasztalt, szívélyes, barátságos személyzettel állunk rendelkezésükre. Konyhánk évek óta kitűnő minőségű ételeket készít, mint a hagyományos, mint a mai kor elvárásainak megfelelő választékból.

Megszervezzük és lebonyolítjuk esküvőjét egy igazán exkluzív környezetben, így biztosan legszebb nap lesz az életükben.

Pontos árajánlatot csak konkrét igények és a létszám ismeretében tudunk elkészíteni!

Várjuk szíves érdeklődésüket!

Információ, ajánlatkérés: eskuvo##at##hoteldam.hu

 

 
 
  domainLAKÓPARK beta